svm automatik silkeborg

Arkitekturen udfordrer den klassiske kobling af administrationshus og produktion. SVM er ét integreret greb, der med et ekspressivt formsprog og en forfinet detaljering i administrationens facadeudtryk, samtidigt indrammer ankomsten til anlægget.

Løsninger over hele verden
Produktionsdelen danner ramme om udvikling og konstruktion af højteknologiske specialmaskiner og avanceret automatiseringsudstyr til industrien. SVM har løsninger over hele verden og nationalt tæller SVM en række af Danmarks førende virksomheder blandt sine kunder. De kommer blandt fra i medicinal-branchen, jern- og metalindustrien og inden for telekommunikation, legetøj og emballage.

Godt arbejdsmiljø - i teamwork
’Vi har god plads – både fysisk og mentalt. Og vores fysiske rammer er med til at skabe et godt arbejdsmiljø. Vi er stolte af huset! SVM er kendt som ideernes arbejdsplads, der arbejder med det ukendte og finder løsningen i et struktureret og kreativt teamwork.

Samspil med naturen
Det store byggeri er nænsomt placeret som et landskabeligt element, der på den side træder frem og på den anden side underordner sig naturens elementer.

Byggeriet modtog i 2013 arkitekturprisen af Silkeborg Kommune.

Fakta

Kunde: SVM automatik
Omfang:  Ej oplyst
Samarbejde: Oluf Jørgensen A/S
Rolle og ydelser: Byggeprogram og design, Projektering og fagtilsyn