grejsdal åpark

Tæt på byens centrum og den grønne skov i din baggård! Det er drømmen der bliver virkelige ved realiseringen af denne klynge af nye nordiske terrassehuse med 100 attraktive boliger rettet mod unge familier.

Samarbejde mellem privat og offentligt
De nye boliger er ligeligt opdelt mellem offentlige boliger og private lejligheder. Dette var muligt på grund af et tæt samarbejde mellem Lejerbo Vejle og den kommercielle organisation Udviklingsselskabet Grejsdalsvej.

Bæredygtige strategier for vanddræningssystem
Bygningerne er placeret i en grøn eng og landskabet er forbundet via et netværk af stier gennem området. Et nærliggende vandløb gør det muligt at gennemføre moderne bæredygtige strategier for vanddræningssystemet. Engkarakteren videreføres ind mellem husene, således at engen visuelt og fysisk maksimeres.

Den maksimale brug af naturligt dagslys
Terrassernes geometri blev inspireret af landskabets karakteristiske topografi kombineret med et nordisk arkitektonisk udtryk. Bygningernes orientering er inspireret af den omkringliggende bygningsstruktur og udnytter sol- og dagslysforholdene mod syd og vest optimalt. Projektet er opdelt i 5 faser af 20 lejligheder med forskellige størrelser fra 75 m2 til 130 m2. De første faser er opbygget og i brug fra midten 2017.

Fakta

Kunde: Lejerbo & Udviklingsselskabet Grejsdalsvej
Omfang: 1. etape med 40 boliger ca. 3600 m2
(med alle etaper i alt 100 lejligheder - ca. 9000kvm)
Samarbejde: Alectia
Foto: Jakob Lerche
Rolle og ydelser: Totalrådgivning, konceptudvikling, bistand til lokalplan, projektering, projekteringsledelse, byggeledelse, fagtilsyn, IKT-ledelse, Kvalitetsikring