RUM vinder rammeaftale for Domea.dk

26.01.2018

RUM er i team med ingeniørfirmaet Hundsbæk & Henriksen udpeget som et af de fem hold, der er blevet tildelt en rammeaftale.

Rammeaftalen omfatter arkitekt-, landskabsarkitekt- og ingeniørrådgivning i forbindelse med renovering af ejendomme for en række boligorganisationer administreret af Domea.dk.

RUM er udvalgt blandt flere bydende teams blandt andet med baggrund i vores relevante erfaring fra lignende opgaver samt klare og konkrete proces for brugerinddragelse.

Fokus på beboerne og valg af procestilgang, økonomistyring, styring af byggeplads og tilsyn mv. er i høj grad begrundet i hensynet til de berørte: Beboerne, hvilket ses som en sympatisk vinkel. Der arbejdes med tematiserede workshops med processuelt fokus på fremdrift - med forventningsafstemning og klar information.

Evalueringsrapport, Domea.dk

Vi ser frem til, som rådgiverteam, at bidrage til at sikre en solid brugerinddragelse samt et højt informationsniveau i fremtidige renoveringsprojekter for Domea.dk.

Det er væsentligt for os, at boligforeningen og beboerne føler sig velinformerede og hørte, samt oplever tryghed og overblik i planlægning og gennemførelse af byggeprocessen.

Det sikrer vi aktuelt i renoveringen af 102 boliger i Østerled for Horsens Sociale Boligselskab.
Læs mere om Østerled.