RUM tegner nyt distributionscenter for GLS

13.03.0214

GLS har igangsat opførelse af et 3.000m² nyt distributionscenter i Nørresundby – depot Aalborg. RUM har i samarbejde med BASE Erhverv tegnet projektet. Vi har også tidligere – med samme team, udvidet og opgraderet GLS´s eksisterende pakke- og sorteringsfaciliteter i Kolding og Aarhus.

Projektet omfatter nye distributions- og soteringshaller, velfærdsfaciliteter for medarbejderne, GLS pakkeshop med kundemodtagelse og et stort antal porte til distributionsbiler i alle størrelser. Livsnerven i bygningen er det centrale pakkesorteringsanlæg som er i stand til at modtage og sortere pakker til hele Nordjylland.

Bygningen er planlagt og tegnet, så der kan ske en senere udvidelse med en yderligere distributionshal. Desuden er udearealer og belægninger dimensioneret således, at de store modulvogntog kan manøvrere rundt på logistikcentret.

Huset fremstår råt og robust i sorte betonsandwichelementer. RUMs særlige bidrag til projektet er optimering af arbejdsgange, funktioner og layout. Resultatet er en rationel, enkel og fremtidssikret no-nonsens bygning, der opfylder GLS´s høje funktionelle og kvalitetsmæssige krav.