RUM skal renovere og modernisere 449 boliger i Horsens

13.11.2015

Andelsboligforeningen Odinsgaard ønsker, med stor opbakning fra beboerne, at gennemføre renovering og ombygning af afdeling 1, Mimersgade i Horsens.

RUM er valgt som totalrådgiver og danner på projektetteam med Oluf Jørgensen og LABLAND.

Det stærke team med erfarne og fagligt stærke profiler, med klare roller, ansvar og kommandoveje, har været med til at sikre RUM projektet.

Renoveringsarbejdet tager udgangspunkt i en gennemgående helhedsplan for afdelingen. Helhedsplanen er resultatet at et længerevarende og nært samarbejde mellem Andelsboligforeningen Odinsgaard og Landsbyggefonden.

Læs mere om helhedsplanen på Odinsgaardens hjemmeside her

Afdelingen består i dag af 19 boligblokke med i alt 449 boliger, 8 butikslejemål og 1 kontorlejemål som er opført i perioden 1941-1959 – i alt 32.354 m2 bruttoetage boligareal.

130 boliger moderniseres, renoveres og ombygges til større lejligheder med fuld tilgængelighed - herunder elevator og større altaner.

Renoveringen omfatter desuden isolering af ydermure, nye ventilationsanlæg, udskiftning og efterisolering af tag, renovering af lejligheder med skimmelsvamp samt udvendige arbejder og rørføringer.

Der opføres et nyt fritliggende beboerhus på 390 m2. Boligforeningens nuværende administration i afdelingen ombygges til 3 boliger, og der opføres en ny administrationsbygning i tilknytning til beboerhuset.

RUM har tidligere varetaget gennemgribende, udvendig energirenovering af flere afdelinger på Mimersgade i Horsens for at sikre bedre bo-vilkår for afdelingernes beboere.

Læs mere om tidligere renoveringer på Mimersgade her

RUM har stor erfaring med renovering af andelsboliger og er aktuelt i gang med renovering af 116 boliger i Munkebjergparken i Odense.

Læs mere om Munkebjergparken her